Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azoktól kérdeznék, akiknek...

Azoktól kérdeznék, akiknek szokott fájni a melle menzesz előtt és estek már teherbe. Mikor állapotosok lettetek, akkor már nem is fájdult meg a melletek úgy, mint amikor meg szokott jönni a menstruáció?

Figyelt kérdés
2017. nov. 2. 23:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a választ!

Kedves utolsó válaszoló, Te mikor vetted észre, hogy valami furcsaság van a dologban, hogy nem fáj a melled, illetve mikor teszteltél először? :)

2017. nov. 3. 21:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor már a sokadik hónapnál tartottunk és biztos voltam benne, hogy minden tünet/nem tünet csak a fejemben van :D Ami furcsa volt, hogy nekem minden ovu fájdalmas és abban a hónapban megmaradt a petefészek fájdalom. Azt hittem ciszta és el is határoztam, hogy elmegyek dokihoz miután megjött. Hát nem jött :D Meg a mellfeszülés sem :) Tesztelni 2 nappal a nem várt előtt teszteltem, de csak azért meg meg voltam fázva és nyugodt lélekkel akartam magam teletömni gyógyszerrel. Teljesen biztos voltam benne, ebben a hónapban sem sikerült, egyáltalán nem számítottam pozitív tesztre :)
2017. nov. 5. 12:02
 13/15 A kérdező kommentje:
Jéé, mik vannak! Szívből gratulálok! Nemsokára megszületik a babád, ugye? Kisfiú vagy kislány? 😊
2017. nov. 5. 14:22
 14/15 anonim ***** válasza:
22-re vagyok kiírva, de remélem picit előbb jön :) Kisfiú :) Sok sikert Nektek ha épp próbálkoztok!
2017. nov. 5. 17:21
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen, igen próbálkozunk... Tegnapra nem vártam, 25ös teszttel még ma reggel sajnos negatívat teszteltem, holnap fogok 10es teszttel, remélem pozitív lesz, nagyon nagyon várjuk már... Nektek sok boldogságot és könnyű szülést kívánok! Írsz azért, mikor megszületett a kisfiad? Nagyon kíváncsi vagyok! 😊😊
2017. nov. 6. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!