Szerintetek 12. dpon 4-5oras nem pisiles utan mar lehet pozitiv 10es erzekenysegu teszt? 28naposak a ciklusaim
Figyelt kérdés
2017. nov. 2. 12:03
11/20 Norman Bates válasza:
En 10. Dpo-n Delutan teszteltem egyertelmu pozitivat. (Asszem 12 es fel az erzekenysege First response a neve)
Holnap leszek 19 hetes :)
12/20 anonim válasza:
A First Response 10-es, de olvastam egy amerikai tamulmányt, amely szerint 6,3-tól már pozitívat mutat. Jelenleg a legérzékenyebb teszt a piacon, de úgy tudom, Magyarországon nem kapható.
13/20 A kérdező kommentje:
Mai nap kilove mert 2orankent pisilek...ez is gyanus... remelem ejjel esetleg alszok es akkor reggeli pisi.
2017. nov. 2. 16:54
15/20 A kérdező kommentje:
Most vagyok kint ejjel 3x pisilni :( meg mindig varnom kell a teszttel...
2017. nov. 3. 04:20
16/20 anonim válasza:
A 12. dpon még délután is kimutatja, ha babás vagy. Hiába jársz éjjel pisilni, ha nem iszol éjszaka akkor így is koncentrált vizelet lesz reggelre. Remélem érthető amit mondani akarok.
17/20 A kérdező kommentje:
Ha ket orankent jarok pisilni akkor sajnos eleg hig szinte atlatszo a pisim. Szerintem ez nem tul koncentralt :(
2017. nov. 3. 17:08
18/20 anonim válasza:
12 dpo-n 10-es teszt délutáni híg vizeletből már jó eséllyel mutat vmit.
19/20 anonim válasza:
Ha emiatt halasztod akkor ha terhes vagy 9 honapig se tudsz tesztelni..:)
20/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Koszi! Azert nem vagyok hulye,nyilvan mas a teszteles a menzesz napjan es utana,mint elotte napokkal. De koszi az epito jellegu hozzaszolast 🤣
2017. nov. 3. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!