Van esély arra, hogy terhes vagyok, ha negativ a teszt is?
Figyelt kérdés
Utoljara masfel honapoa ezelott voltam egyutt a parommal.Fogamzasgatlot is szedek,meghozza rendesen,sosem maradt ki.Puffadok,vagy nő a hasam,nem tudom,de ijeszto.Tesztet 2 hete csinaltam eloszor,negativ lett.Csinaltam par napja is,az is negativ lett.Menstruaciom ,illetve a megvonasos verzesem is rendesen jelentkezett mindig.Mar lehet,hogy bekepzelem,hogy terhes vagyok...2017. nov. 1. 13:31
11/14 anonim válasza:
De ertsd mar meg h nincsen szo terhessegrol. A puffadas nem terhesseg, inkabb az etelallergiak kozt keresgess. Ugyis olyan divatos manapsag.
12/14 anonim válasza:
A terhes nők szoktak puffadni, mások is, de terheshas csak a terhesség 4., 5. hónapjától látszik.
13/14 anonim válasza:
Így van, kb. 3. hónaptól kezd növekedni. Kizárt, hogy bármi látszódna, szóval ha emiatt gondolod ezt, és nem elég a bizonyíték, akkor olvass utána. Megnyugodhatsz.
"A tizenkettedik héttől, amikor a magzat eléri a hét cm-es méretet, a szeméremcsont felső részétől elkezd gömbölyödni a kismamák hasa. "
Persze ettől eltérhet, de 1,5 hónap még nem látszik.
Inkább menj el orvoshoz, derítsd ki miért puffadsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!