Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most terhes vagyok, vagy mi...

Most terhes vagyok, vagy mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Ciklusaim 30-34 naposak, évente 3-4 alkakommal elhúzódik 36-38 naposra is. Most a 47. cilusnapomnál tartok. A 40. napon, az-az kb 1 hetes késésnél a teszt full negatív volt, azóta nem teszteltem. Szeretnénk babát, de nem feltétlenül most, bár nem lenne akadálya, ezért naptármódszerezünk. Nagyon ritkán nem védekezünk egyáltalán. Az utolsó ilyen az előző menzim után 1 nappal volt, azt már mutatnia kellett volna a tesztnek 1 hete...állandóan úgy érzem, ma megjön, görcsöl kicsit a derekam, ma be is raktam gyorsan egy betétet, annyira fájdogált, de megint elmúlt. Mi lehet ez? Volt így valaki, aki terhes volt végül? 31N
2017. okt. 29. 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Újabb tesztet kellene csinálni, mert amit leírtál, tipikus koraterhesség, de az is lehet, hogy csak késik. Ha terhes vagy, már ki figja mutatni a teszt.
2017. okt. 29. 19:31
 2/3 anonim ***** válasza:
A teszt segít a válaszban!!
2017. okt. 29. 21:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Kedden megyek vérvételre, hcg-t is fogják nézni, úgy voltam vele, addig már nem tesztelek. Megmondom őszintén, nagyon meglepődnék rajta, ha terhes lennék. Köszönöm a válaszokat. Ha valaki volt már így, örülnék, ha megìrná.
2017. okt. 29. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!