A marihuána fogyasztás megnehezíti a teherbeesést?
Figyelt kérdés
A párom és én is viszonylag gyakran élünk vele. Nem szeretnénk még babát viszont semmilyen módszerrel nem védekezünk. Félreértések elkerülése végett ha besikerülne nem okozna problémát ezért nem védekezünk. L/28
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. A viszonylag gyakran elunk vele annyit jelent hogy ha bulizunk akkor nem iszunk hanem elszivunk egy cigit. Mindezt leszamitva hetkoznapokon egeszsegesen igyekszunk elni. Nem dohanyzom nem iszom es sokat sportolok. Azert nem vedekezunk mert nem latjuk szukseget. Nem gorcsolunk a gyerekre nem az a cel hogy terhes legyek de ha az maradnek akkor orulnenk neki. Termeszetesen ha igy lenne soha tobbe nem szivnek se sima se fuves cigit. Nem erzem magam drogosnak nem szivom minden nap es ha egy egy buliban sincs akkor sem hianyzik. De az vesse ram az elso kovet aki meg soha nem karositotta semmivel sajat magat es a kornyezetet.
2017. okt. 29. 12:02
12/17 anonim válasza:
Mondjuk 28 evesen mar nem itt kene agyilag tartani, dehat vegulis manapsag a 30 az uj 20.....sajnos felelossegtudatban is. A fuvezgetes nyilvan nem olyan, mintha mondjuk kokoznatok, de ha teherbeesel akkor a magzatnak bizony arthat.
Es 28 evesen mar nem L vagy hanem N (bar nem lep meg, hogy nem nokent, hanem lanykent tekinresz magadra)
Szoval szerintem noj fel. Maholnap 30 leszel, ebreszto, nem maradhatsz orokke tinike!
2017. okt. 29. 14:19
13/17 anonim válasza:
Szia. Én is 28/nő vagyok. Én nem, de a párom füvezik. Belevágtunk a babaprojektbe, és nem vártam el tőle hogy letegye. Nagyon sokat olvastam, és a férfi részéről annyi a dolog, hspermálassítja a spermákat, így nehezebb a teherbeesés. Nekünk mégis sikerült. Gondolom terhesség alatt ugy sem füveznél. De van ismerősöm aki párjával együtt beekizve szexeltek és úgy is megletta gyerek. Már 10 éves és semmi baja. És igen... A szemrllenző sokaknál fent van. De ha így boldogabbak...
2017. okt. 29. 14:33
14/17 anonim válasza:
Nekem már ez a "drog" kifejezés a fűre elég nevetséges :D a Fű nem drog,csak hülyék az emberek és alaptalanul mondanak róla minden rosszat :) Nem segit a védekezésben,de magában a teherbe esésben kb annyival csökkenti a spermaszámot mint a cigi,sőt,talán még kevesebbel... Akik előttem irkálták a baromságokat,tessék tájékozódni
2017. okt. 30. 13:47
15/17 anonim válasza:
Én nem ítéllek el titeket azért, mert néha szívtok. Ettől még nem lesz az ember drogfüggő.
DE! Az már más tészta, hogy bármikor teherbe eshetsz mellette. Gondolom, nem csinálsz minden hónapban tesztet, így lehet, hogy csak az 5-6. héten derülne ki a terhesség. Az alatt több hétvégét is végig szívhatsz. Én semmiképp nem kockáztatnám a gyermekem egészségét ezzel.
A fogamzást amúgy szerintem nem befolyásolja a dolog.
2017. okt. 31. 14:02
16/17 anonim válasza:
13-as: szemellenzo?? Te is megrekedtel a 15 eves tinipi.csa szinten.
2017. okt. 31. 21:56
17/17 anonim válasza:
Nem rekedtem meg, csak szoktam olvasni. Tanulmányokat, stb. Ajánlom figyelmedbe.. Igen, az embereken szemellenző van. Szerinted a médiában, vagy akár a szomszédodban, munkahelyeden, stb. mindenki "tiszta"? Bocsi Csipkerózsika , de ideje felébredni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!