Ez már pozitív?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma reggeli tesztem. Kb 30mp után kezdett is kirajzolódni a második csík. Csak halványka. Régóta próbálkozunk és sok negatív teszten túl vagyok..
A válaszokat köszönöm! :)
2017. okt. 26. 15:03
11/20 A kérdező kommentje:
Nem bírtam ki, ma is csináltam egyet. Erősebb :))) nagyon boldog vagyok. :) A párom még nem tudja, de holnap elmondom neki. :) Jaj, azt sem tudom mit meg hogy! :)) Hihetetlen. :) köszönöm Nektek!
2017. okt. 27. 07:11
13/20 anonim válasza:
:):)
A dokival ha nem volt eddig gondod legalább 2 hetet várj... Addig pulzálás ugysem indul.. Ne idegeskedj feleslegesen
Gratulálok
14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Már foglaltam is 2 hét múlvára időpontot. :)
2017. okt. 27. 11:53
15/20 anonim válasza:
szépen erősödtetek! :) én vagy a szintén tesztelő egyik válaszoló, van egy nagyon halvány pozitívam! :)
16/20 anonim válasza:
Neked is halk gratula....én 12én teszteltem... Kedden megyek dokihoz ) :)
17/20 A kérdező kommentje:
Jaj de jó. :) Gratulálok! :) bizony, erősödött. :) A héten én is megyek dokihoz.
2017. okt. 29. 22:05
18/20 A kérdező kommentje:
Vannak tüneteid? Mit érzel? :)
2017. okt. 30. 07:13
19/20 anonim válasza:
Nekem semmi.. Fáradtabb vagyok maximum, de ha nem lenne pozitív tesztem, akkor az időjárásra fognám. Fogytam 2 kg-ot, pedig nincs hányingerem, nem vagyok éhes, rengeteg vizet kívànok, nálam ez nem jellemző sajnos egyébként.. Rettentő szétszórt vagyok.. Valószínűleg kattogok az orvoson, h minden rendben lesz-e.. Kah annyi, h 1 falattal sem ehetek többet mint jólesik, ha marad is 1 falat a tányéron akkor sem, mert akkpr émelygek puffadok 2-3 órán keresztül.. De amúgy semmi
20/20 A kérdező kommentje:
Nekem csak a mellem fáj nagyon, meg néha van 2 percig enyhe mensi görcsöm. De ennyi. Semmi más. :) Én is már kattog a dokin :)
2017. okt. 30. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!