Kiprobaltam a jostesztet. Ennyire még sosem volt pizitiv. A ciklus 21. napjan vagyok. Uh szerint 10. napon volt pém. A ciklusom sajnos nem rendszeres. Ez a teszt utalhat terhessegre?
Juhuuu, óriási gratula!
Esetleg most is használtál jóstesztet? Hányadik napon teszteltél hcg-t?
Nekem vasárnap körül nem kellene hogy megjöjjön, de ma eléggé elkenődtem. Kezd kipattogni az arcom, érzem a hasamat jobb alul. Feszül, húzódik 😞
A derekam is. A fejemet is éreztem de utána olvastam és front van ma.
31 ciklusnapon volt halvany pozi aztan 2 naponta erosodott. 30 33 naposak a ciklusaim. Most nem josteszteltem.
Ugyan ezek a tuneteim voltak a nemvart elott mint neked. Nagyon szurkolok
Jól esik, köszi! 🙂
24-26 naposak voltak mostanában a ciklusaim, de az elmúlt fél évben 29 is előfordult 1x, azt megelőző hónap meg 23 napos volt...most viszont csak a ciklus 11. napjától tudtunk együtt lenni. Még reménykedem, ugyan ma délelőtt használtam egy x-epilt ami negatív lett 😞
Rossz kedvem van, érzékeny vagyok, kijöttek a partik is és már érezgetem a hasam is 😶
Kedves 39-es, én voltam a 34-es. Szerintem elnézted ;)
Sajnos nálam nem lett babu, talán majd ebben a hónapban!
Nektek gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!