Most akkor hogy volt az ovulációm?
28 napos ciklusaim vannak, de ovulációm csak a 16-18. napon szokott lenni. Ez azóta van így, hogy abbahagytam a fogamzásgátlót júniusban.
Ez már a 4. hónap hogy ovu tesztelek és hőmérőzök, eddig mindig jól működött. Általában a 15. napon lett pozitív az ovu teszt, és rá 2 napra esett le az ébredési hőm. Egyszer, a múlt hónapban volt olyan, hogy a 16. napon lett pozitív, és már másnap reggelre leesett a hőm.
Most is, ahogy a múlt hónapban, a 16. napon (csütörtökön) lett pozitív az ovu tesztem, még pénteken is erős csík volt rajta, de a csütörtökihez képest egyértelműen halványabb. Vártam is hogy majd péntek vagy szombat reggelre leesik a hőm, de csak ma reggelre esett le. Úgyhogy ezt most nem igazán értem, akkor csak ma hajnalban lett volna ovulációm? De akkor meg miért lett már csütörtökön pozitív az ovulációs teszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!