19. ciklusnapon vagyok. Closti honapom volt. Doki szert 9-10. ciklusnapon volt pé. Ma nyilal a huvelyembe pici szurkalas a mellben alhas furcsa kis gorcsok. Ez beagyazodas?
Figyelt kérdés
#Clostilbegyt.teherbeeses.tuszo.9honap.pete.terhesseg.uh
2017. okt. 22. 17:56
21/35 anonim válasza:
Igen, ezt én is hallottam! Még van pár napod a nemvártig, szóval simán lehet, hogy még nincs elég hcg a vizeletedben! Nagyon drukkolok!!
22/35 A kérdező kommentje:
Koszonom
2017. okt. 24. 22:25
24/35 A kérdező kommentje:
Szia mèg semmi . Hcg teszt negativ. Megnyugtatas keppen ma felhivtam a dokim. Megkerdeztem tole ha esetleg ez a honap nem sikerul akkor kiir e egy masik clostis kurat. Mondta igen. De en meg mindig bizom hatha sikerul.... Mondta ha most sikerult peteerest csinalnunk akkor idore megkell jonni.Csak az a gond annyira rendszerten hogy nem tudom mikor. Ha 28 napost nezek akkor elvileg 31.en kellene. Azert hetvegen meg tesztelek...
2017. okt. 26. 14:53
25/35 anonim válasza:
31-eén? Az még 5 nap! Ha 9-10-én volt tüszőrepedésed akkor kb 23-24-én kellett volna megjönnie. Peteéréstől számítva kb 14 nap múlva jön meg. Nekem 4. nappal a nemvárt után lett nagyon nagyon halvány pozitív a teszt.
26/35 A kérdező kommentje:
Igy van ahogy irod! Ezert nem ertem en se
2017. okt. 26. 16:31
27/35 anonim válasza:
Lehet a gyógyszertől rövidebb lett a ciklusod, nem értek hozzá, csak tipp.
28/35 anonim válasza:
Szia! Mizujs? Mostmár a hcg teszt is mutatna lehet valami pozitívat:).
29/35 A kérdező kommentje:
Teszt negativ mensi sehol még jele sincs. Szival nem tudom....
2017. okt. 31. 17:32
30/35 anonim válasza:
Ma csináltál tesztet? Nekem nemvárt után 4.nap után lett nagyon nagyon halvány a tesztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!