Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csökkenhet a teherbeesés...

Csökkenhet a teherbeesés esélye, ha nem csak pé-kor vagyunk együtt, hanem előtte is, utána is, minden nap?

Figyelt kérdés
2008. okt. 22. 12:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Nemhogy csökken, hanem az a legjobb amit tehettek ha babát szeretnétek:)
2008. okt. 22. 12:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen, ez a legjobb, minden esélyt meg kell az ivarsejteknek adni :)))
2008. okt. 22. 13:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Én nem értek egyet az előttem szólókkal. Hogy a dokimat idézzem, ez "olyan, mintha ugyanazzal a teafilterrel akarnál napokig teát főzni", vagyis romlik a sperma minősége. Inkább két-három naponta, azt viszont megfelelően időzítve. Még ha minden 3. nap vagytok is együtt, a peteérés napját, vagy az előtte, vagy az utána való napot mindenképp elcsípitek.
2008. okt. 22. 15:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Kedves 3. válaszoló azért mert nem értesz egyet a válaszommal, még nem kell lepontozni!!
2008. okt. 23. 11:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Kedves első és negyedik válaszoló! A válasz értékelésének pont az a lényege, hogy a kérdező el tudja dönteni, melyik a hasznos válasz. Ha megsértődsz azon, mert valaki lepontoz amiatt, mert szerinte nem a helyes választ adod, nem kell ezen az oldalon válaszolgatnod. Ez ugyanis nem pontverseny. Ja, és a kérdésre adott választ illetően IS a harmadik válaszolóval értek egyet. De kérdezz meg egy urológust...
2008. okt. 23. 21:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Kedveském nem hozzád szóltam, az urológusnak pedig nem értem mi köze ide. Te prédikálsz, és pont te vagy az aki nem arra használod ezt az oldalt amire kellene. A kérdéshez kellene hozzászolnod nem pedig hozzám!!!
2008. okt. 23. 21:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, látom szép kis perpatvar indult itt el! Most megpróbálom akor eldönteni, hogy minél többet kellene együtt lennünk, vagy inkább csak két naponta. Vagy éppen ahogy jólesik. Mégegyszer köszönöm a válaszokat és ne vitatkozzatok ilyen apróságokon, van gond anélkül is elég! Üdv. mindenkinek!
2008. okt. 24. 14:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia! Utolsó válaszoló vagyok! Szerintem akkor legyetek együtt amikor jól esik tök mindegy hogy szerintem vagy más szerint mikor a legjobb. Viszont azt még le szeretném írni a barátnőmék 9 hónapja próbálkoznak a 2. babával, de nem jött össze pedig az első baba elsőre megfogant. A neten megnéztük mikor lesznek a termékeny napjai és a pé je.Ez egymás után lévő 6 vagy 7 nap volt. Ezeken a napokon minden nap eggyütt voltak és most egy pozitív teszttel büszkélkedig:)
2008. okt. 24. 18:03
 9/11 anonim ***** válasza:

Na szóval, egy kis biológia:

"Normális esetben, ha a férfi elegendő és jó minőségű spermiumokkal rendelkezik, kedv szerint lehet szeretkezni, nem fog megártani. A spermiumok 72 nap alatt készülnek el. Így előfordulhat, hogy a rossz minőségű spermiumok ezen felül még egy extra napot igényelnek. Ezért ha a férfi spermája rossz minőségű vagy kevés, azon a napon ajánlatos szeretkezni, amikor a nőnek tojásfehérjeszerű hüvelyi nyálkája van és pozitív az ovutesztje, ezen túl minden második napon.

Nagyon gyakori ejakuláció drámaian lecsökkentheti a spermiumok számát és a férfit gyakorlatilag sterillé teszi (2-3 ejakuláció naponta). A legnagyobb férfiúi termékenységet 3 naponkénti szeretkezéssel lehet elérni."

Forrás: babatervezők otthona. Remélem, ez elég egyértelmű válasz. Senki nem mondta, hogy naponta történő szeretkezéssel lehetetlen teherbe esni, így én nem vitatom, hogy sokaknak így sikerül. De mivel vizsgálat nélkül senki nem tudja milyen a párja spermájának minősége, érdemesebb talán az időzített szeretkezéssel próbálkozni először, minthogy naponta, vagy naponta többször szeretkezni. Ja és mivel a férfi meddőséget nem a nőgyógyász vizsgálja, asszem világos, hogy az urológus ( de még inkább az andrológus ) hogy tartozik a kérdéshez.

2008. okt. 25. 10:09
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Innentől akkor világos ez a dolog is!
2008. okt. 25. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!