Ki megbízható és jó szülész- nőgyógyász Győrben?
Figyelt kérdés
Úgy döntöttünk a párommal, babát szeretnénk. Már aug. közepe óta nem védekezünk. Szeretnék egy alapos kivizsgálást illetve szeretném, ha ez az orvos lenne a dokim, ha sikerül a babó. Tudnátok javasolni vkit?2008. okt. 22. 11:57
1/3 anonim válasza:
Dr Parányi János. Én Nála szültem, fantasztikus orvos!
2/3 anonim válasza:
Dr Horváth Zoltán.
mindkét gyerekemet nála szültem.az elsőnél nem Ő volt a fogadott dokim,a másodiknál már igen!fiatal,lelkiismeretes orvos.merem ajánlani.
egy 2 éves nagylány és egy 5 hetes baba anyukája:-)
3/3 anonim válasza:
Dr. Csenge Titanilla +36 (70) 4511946, nála szültem, fantasztikus orvos, minden tekintetben nagyon lelkiismeretes, én nála szültem első gyermekemet, aki most 2 hónapos. Email címe: tilla210@freemail.hu
Ha még tízszer szülnék, akkor is hozzá mennék:) Ezen kívül még azt tudom mondani róla, a többiekhez képest, úgy tűnik kevésbé pénzéhes, nem nyomul rád, mint némelyik (bár van, aki szereti, ha egy jóképű orvos turkál benne:) , de odafigyel és tényleg lelkiismeretes, rád is bíz bizonyos döntéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!