Szerintetek egy "szerelmi aktus " után 2-3 nappal érezheti egy nő a testén hogy teherbe esett?
Mit értesz az alatt, hogy "érezni"? :)
Szerintem csak pszichésen tudja bebeszélni magának, mert vagy nagyon fél tőle, vagy nagyon akarja.
1. :D :D :D :D
2. Ez a FELNŐTT PÁRKAPCSOLATOK kategória, a szexualitással kapcsolatos kérdéseket máshova tedd!
3. VÉDEKEZNI KÉNE a nem kívánt terhesség ellen!
4. 2-3 nap, az semmi!
2-3 nappal később még nem terhes, legfeljebb megtermékenyült a petesejt. Akkor is még csak úton van a petevezetékben, amiből semmit sem lehet érezni.
A terhesség csak 7-10 nappal később jön létre, amikor a méh falában megtapad. Ha! megtapad.
És csak ez után kezdődik az a hormontermelés, ami tüneteket okozHAT.
Ettől még rengeteg nő van, aki már az első pillanattól meg van győződve róla, hogy terhes, hány, fáj a melle, éhes, stb. Ezek csak pszichoszomatikus tünetek.
Ha úgy tudná, hogy a korai terhesség jelei az orrvérzés, a 38 fokos láz, vagy a hurutos torokváladék, akkor ezeket a tüneteket venné észre magán. Sőt, ha elhiszi, hogy terhes, akkor a teste képes is valóban produkálni ezeket.
Aztán ha tényleg teherbe esett, akkor meggyőződése, hogy ő érezte. Ha nem, akkor figyelmen kívül hagyja. Vagy a menstruációt éli meg vetélésnek.
Az emberi elme bámulatos, hogy mennyire be tudja csapni saját magát.
Amikor nagyon szerettük volna akkor már az aktus utáni napon éreztem,hogy most sikerült aztán szépen lassan jött a fáradékonyság,hányinger stb majd szépen időbe meg is jött a vérzésem :S Hónapokig így volt,aztán egyszer csak pozi lett a teszt...ha így nézzük elmondható,hogy már az első pillanattól éreztem,igaz az előtte lévő 1,5 évbe is éreztem minden hónapba.
De amúgy nem,nem lehet érezni még semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!