Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye ez halvány pozitív?

Ugye ez halvány pozitív?

Figyelt kérdés

[link]

Nincs elázva azt írta a tájékoztató addig kell bele mártani.a vizeletben amíg át nedvesedik.

2017. okt. 18. 16:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
hat.... atnedvesedett az biztos... ez az leso teszt amit csinalsz? alltalaban 10 mp re kell a vizeletbe martani, szerintem igy ertekelhetetlen. Ez az egyik. A masik meg hogy valoszinuleg negtiv is. Mert csak a sok felvett folyadek miatt szivta meg magat a reagens helye is. Csinaj uj tesztet reggel. 10 mp
2017. okt. 18. 19:16
 12/14 anonim ***** válasza:
43%

Ha gondolod vegyél kazettàs tesztet, a Gabriellhez pl van pipetta és ha jól emlékszem 2 cseppet kell ràtenni. Azokat nehezebb elàztatni ha tapasztalatlan vagy tesztelésban.

Én làtok egy halvàny màsodik csíkot, de nem tudni àzàscsík vagy amúgy is ott lenne.

2017. okt. 18. 19:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Expectre gondoltam. Azt hasznaltam most en is par hete.
2017. okt. 18. 19:45
 14/14 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem meg nincs elázva, csak túl korán fényképezte a kérdező, amikor még nem tisztult le a teszt mező. És ez egy pozitív teszt, még így is tisztán látni a második csíkot.
2017. okt. 18. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!