Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clearblue nem digitalis hcg...

Clearblue nem digitalis hcg teszt ket percen belul halvany, de lathato + jeles. Mennyire megbizhato? Ma/holnapra nem varom.

Figyelt kérdés
2017. okt. 18. 11:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Megjött vagy sem?

Remélem gratulálhatunk! 

2017. okt. 20. 00:53
 22/25 A kérdező kommentje:
Tenap azt hittem megjon, de nem jott. Ugyhogy meg varok. Van azota 3 nega tesztem is: x epil, facelle, expect. A clearblue-n azota is virit a + jel. :/
2017. okt. 20. 06:15
 23/25 A kérdező kommentje:
Nehezen akar megjonni, de barnazgatas van ket napja. Nem tesztelek, nincs ertelme. Szerintem kozel voltunk a sikerhez. Remelem legkozelebb!
2017. okt. 21. 11:12
 24/25 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azota? :)
2017. dec. 17. 19:03
 25/25 A kérdező kommentje:
Azota sem sikerult sajnos. Koszonom kerdesed. Viszont a parom eredmenye megvan, tokeletes. Nekem volt vervetel, hormont neztunk, az is rendben. Azota is voltak halvany tesztjeim masik fajtaval, volt 2 ciklusom is, de nem lett beloluk babo. :/
2017. dec. 17. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!