Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
5 napja késik, 9 napja voltunk együtt és egy pillanatra óvszer nélkül voltunk. Csináltam 2 tesztet, az elsőt 2 nappal a késés után, másodikat tegnap, mind2 negatív.
2017. okt. 15. 20:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Elég valószínűtlen. A terhességhez az kell, hogy ovulálj és soerma kerüljön a petefészekbe. Bár nem tudom, milyen hosszú a ciklusod, de menzesz előtt 4 nappal amúgy is igen kicsi az esélye a terhességnek, főleg, ha a férfi nem is a nőben megy el. A tesztek sajnos még nem irányadóak, mert legelőször a beágyazódás után 2-3 nappal mutatjáki, ami minimum 10-12 napot jelent, de a te esetedben még csak 9 nap telt el, ráadásul napokkal ezelőtt teszteltél, ha teherbe is estél volna, még nem mutatná. De mint írtam feljebb, nem túl valószínű, hogy terhes lennél, de persze 100 százalékra nem lehet kizárni.
2017. okt. 15. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!