Van peteérésem, teherbe is esem, de a baba nem tud rendesen "megtapadni", akkor vajon milyen hormonom nincs rendben?
Szia!
Én olvastam egy teakeverékről ,ami rendbehozhatja a probléma okát.Ezt egy szakértői oldalon találtam.:
Teakeverék
Ezt a teakeveréket ajánlom azoknak a nőknek, akik babát szeretnének!
palástfű 10 egység
cickafarkfű 10 egység
citromfű 5 egység
ánizs vagy édeskömény 5 egység
orbáncfű 5 egység
A palástfű méhizomerősítő hatású, illetve segít a hormonszintet beállítani.
A cickafarkfű fitoösztrogén hatású, így az ösztrogénhez hasonló hatásokkal rendelkezik, valamint nőgyógyászati problémákra kiváló.
A citromfű és orbáncű az idegnyugtató és antidepresszáns hatása miatt került bele a keverékbe, ugyanis a gyermekre vágyó anya néha türelmetlen, nyugtalan. Az orbáncfű emellett ajánlott nőgyógyászati problémákra is. Érzékeny bőrűeknél azonban kiütéseket okozhat a nap és erős fény hatására. Az ánizs/édeskömény ebben a teakeverékben elsősorban fitoösztrogén hatása miatt van benne, így segítve a teherbe esést.
Elkészítési javaslat: keverd össze a teafüveket a megadott egységben egy üveg vagy műanyag tálban. Egy teáskanálnyi teafüvet forrázz le 2.5 dl vízzel, majd hagyd állni 5-10 percig. Utána szűrd le és még melegen fogyaszd el.
Ajánlott napi mennyiség fél liter. Menzesz utolsó napjától kell inni peteérésig.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!