Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késik a mensesem két tesztet...

Késik a mensesem két tesztet csináltam de nem egyértelmű?

Figyelt kérdés
10-re kellett volna meg jöjjön de azóta sem 10-13 kb volt meg jön érzés. Tegnap este csináltam egy gólya hír tesztet negativ lett.ma első vizelettel egy rá pisilős xepilt az halvány pozitív. Most melyik a jobb teszt? Mert elvileg az első teszt érzékenyebb.
2017. okt. 15. 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Csinalj meg egyet. De reggel! Delutan ne sok ertelme van. Meg nem kesik annyit. Lehet h kesobbfogant. Reggel tesztelj
2017. okt. 15. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Mindenképp a reggeli első vizelettel végzett teszt mutat biztosabb eredményt.

Tesztelj újra 1-2 nap múlva reggeli vizeletből, akkor már erősebb lesz. :)

2017. okt. 15. 13:28
 3/7 anonim ***** válasza:
A pozitiv nem teved. Gratulalok
2017. okt. 15. 19:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Én az x epillnek nem hinnék,mindenkèp ismételj de ne ugyanazzal a fajtával.A Golyahir nagyon jo teszt,sokkal èrzékenyebb mint az x epill.Sajna sokaknak lett fals pozi😓de ne legyen igazam és neked baba legyen.Drukolok.27hkm
2017. okt. 15. 23:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Ma ugyanazt a tesztet csináltam meg és negatív. Nem értem? :( más tesztem nem volt.
2017. okt. 16. 08:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Képet tudsz mutatni a halvány pozinak vélt tesztről?
2017. okt. 17. 08:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Már ki dobtam a tesztet.

Tegnap este egy gabriel tesztet is próbáltam az is halványan jelez.ma délelőtt megint egy facelle tesztet úgyszintén negatív. Fene sem tudja már. De közben majd ki szakad a petefészkeim.a derekam is fáj és hullámban van meg jön érzésem.

2017. okt. 17. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!