Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az x-epil teszteken mindig...

Az x-epil teszteken mindig van egy nagyon-nagyon halvány rózsaszín csík?

Figyelt kérdés

[link]

Tényleg iszonyat halvány, csak kíváncsi vagyok, hogy nektek is ilyen-e. Kicsit becsapós. :)

2017. okt. 14. 22:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%

Ezek teljesen negatívak, nem tudom, mit képzeltek bele. Az X-epil tök megbízható, csak el kell olvasni a használati utasítást.

Én is 6 évet vártam a kisbabámra, tudom milyen a sorozatos egy csíkokat bámulni, de attól, hogy odaképzelsz valamit, az sajnos nem lesz ott. Ha pozitív lesz, az egyértelműen fog látszódni!

2017. okt. 15. 01:27
 12/18 anonim ***** válasza:
Ma is csinaltal kerdezo? Nekem van meg, megcsinaltam, azonnal latszott a 2. vonal, ahogy felszivta a nedvesseget, es megint latszik egy 2. halovanyka vonal. Mar elkonyveltem, hogy ez nem sikerult. De a teszt gaz. :(
2017. okt. 15. 07:51
 13/18 A kérdező kommentje:
Direkt nem vettem új tesztet, te is próbáld kibírni pár napig. Mikorra nem várod?
2017. okt. 15. 08:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezeken nincs 2. csík, max. a képzelet szüleménye.Ezek a tesztek teljesen megbízhatóak.
2017. okt. 15. 08:36
 15/18 anonim ***** válasza:

A tegnapi es a mai. Nem hinnem, hogy terhes vagyok sajnos:

[link]

Nalad mi ujsag?

2017. okt. 16. 10:24
 16/18 A kérdező kommentje:
:( Én még megvárom a csütörtököt, de olyan megjön érzésem van, meg gyakran szurkál az alhasam. Majd megírom, ha lesz fejlemény.
2017. okt. 16. 16:56
 17/18 anonim ***** válasza:

Vegyetek Clearblue digitális tesztet, drága de egyértelmű és nekem már akkor is kimutatta a terhességem, amikor az x-epil és a gyógyszertári 10-es érzékenyégű nem. [link]

Sok sikert a projekthez!

2017. okt. 16. 20:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Koszi utolso. Clearblue easy-t vettem ma, a digitalis brutal draga. :( Par nap mulva megcsinalom, ha nem jon meg.
2017. okt. 17. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!