Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha jobb oldalon latott az...

Ha jobb oldalon latott az orvos 1dominans tuszot, akkor miert bal oldalon erzek ovus fajdalmat? Ilyen lehetseges?

Figyelt kérdés
16*14mm volt szerdan,szerintetek kilokodhetett-e mar? Vasarnap hajnalban ereztem pms fajdalmat es sok kremes folyasom volt. Bal oldali szurodast ereztem,pedig jobb oldalon latta az orvos,ez hogy lehet? Szerintetek kilokodott vasarnap hajnalban? Lakodalomban voltunk es nem birtunk egyutt lenni, csak vasarnap este:( es elotte 3nappal. A fajdalom,akkor van mikor kilokodik,vagy jelzi,h hamarosan megtortenik? Ma mar nincs sok folyasom. Lekeshettuk?
2017. okt. 9. 12:36
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja es a mellbimbom ma kezdett el kicsit erzekennye valni.
2017. okt. 9. 12:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem mindig mindkét petefészkem szurkál ovu környékén, csak az egyik jobban. Normális szerintem. A fájdalom pedig a repedés +-1 hétben jelentkezhet, így abból nem lehet az idejét meghatározni.
2017. okt. 9. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!