Facelle dpo 12. nap nem elso vizelet. Utro miatt lenne fontos. Negativ vagy sem?
Figyelt kérdés
Tudom korai de masodik baba lenne es utrot kell szednem ahogy kiderul a terhesseg mert sajnos volt mar vetelesem tobb is :( Sotetitettem a kepen es vastagnak latom azt a nagyon nagyon halvany vonalat is,a teszten jobban latszik. Szerdan uj teszt de addig is megnezenetek? 25os erzekenysegu.
2017. okt. 9. 12:05
11/13 A kérdező kommentje:
Ma megjott :(
De kitarto leszek es sikerulni fog es megkerdezem h ne szedjem e ovutol az utrot. Koszi mindenkinek!
Tanuljon belole aki megnezi a kepet,hogy ilyen is lehet szellemcsik.
2017. okt. 10. 10:44
12/13 anonim válasza:
Persze, hogy lehet.. nekem is sok ilyen csikom volt és elhittem, amit mindenhol irogatnak, hogy halvany csik is csík, rohantam orvoshoz, vervetelre, 0 hcg-vel... Mikor terhes voltam nem kellett keresgelni a csíkot! Szoritok, hogy mihamarabb sikerüljön!
13/13 anonim válasza:
Ha tartasz a szellemcsíkos teszttől, akkor javaslom a Clearblue digitális tesztjét. Drága, de egyértelműen kiírja az eredmény, valamint az is, hogy hány hetes. Nme nagy az érzékenysége, de nekem ez mutatta ki először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!