Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle dpo 12. nap nem elso...

Facelle dpo 12. nap nem elso vizelet. Utro miatt lenne fontos. Negativ vagy sem?

Figyelt kérdés

Tudom korai de masodik baba lenne es utrot kell szednem ahogy kiderul a terhesseg mert sajnos volt mar vetelesem tobb is :( Sotetitettem a kepen es vastagnak latom azt a nagyon nagyon halvany vonalat is,a teszten jobban latszik. Szerdan uj teszt de addig is megnezenetek? 25os erzekenysegu.

[link]

2017. okt. 9. 12:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ma megjott :(

De kitarto leszek es sikerulni fog es megkerdezem h ne szedjem e ovutol az utrot. Koszi mindenkinek!

Tanuljon belole aki megnezi a kepet,hogy ilyen is lehet szellemcsik.

2017. okt. 10. 10:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet.. nekem is sok ilyen csikom volt és elhittem, amit mindenhol irogatnak, hogy halvany csik is csík, rohantam orvoshoz, vervetelre, 0 hcg-vel... Mikor terhes voltam nem kellett keresgelni a csíkot! Szoritok, hogy mihamarabb sikerüljön!
2017. okt. 10. 19:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha tartasz a szellemcsíkos teszttől, akkor javaslom a Clearblue digitális tesztjét. Drága, de egyértelműen kiírja az eredmény, valamint az is, hogy hány hetes. Nme nagy az érzékenysége, de nekem ez mutatta ki először.
2017. okt. 10. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!