Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Volt valakinek...

Szerintetek? Volt valakinek tunet kimaradt menstruacio elott par nappal (en egyel vagyok elotte)

Figyelt kérdés
Nagyon suru pisiles, eves es ivas utan emelyges hanyinger. Valamint bimbo erzekenyseg. Holnao szeretnek tesztelni ha nem jonne meg.

2017. okt. 9. 11:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2017. okt. 10. 16:12
 12/13 anonim ***** válasza:
En tegnapelottre nem vartam nem.is jott. Tegnap pozitiv teszt, a tunetem menstruacio elott 5 nappal,faradekonysag,majd suru pisiles, es vartam,hogy jojjon meg helyette ilyen nyak jott,ami olyan mint peteeresnel,ezenkivul mellbimbo mellfajdalom. Ja es 2 napig teljes idegbomba voltam,olyan depreszio szerusegnek nevezem hisztivel keverve.😂 amugy ovulacio utan 8-9.napon nagyon suru feher folyasom volt,nem tudom szamit-e valamit.
2017. okt. 25. 07:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Hasonloak voltak a tuneteim. En ma vagyok 6+2hetes. Tesztelj majd :)
2017. okt. 25. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!