Szerintetek ez lehet végre egy sikeres hónap? Többi lent.
Figyelt kérdés
A párommal egy éve próbalkozunk kb. Na most ő elkezdett külföldön dolgozni, így akkor vagyunk együtt amikor hazajön. A múltkor amikor hazajött együtt voltunk. Egy héttel később meg kellett volna, hogy jöjjön, de csak rózsaszín pecsételés volt egy fél nap, az is 2 nap késéssel. De 3 napja kb fáj a fejem, esténként pedig elfog a hányinger, 2 napja pedig feszül a méhem esténként. Valaki volt már hasonlóan?2017. okt. 8. 21:29
1/9 anonim válasza:
Ha valoban terhes vagy, egy teszt minden ketsegedre ad magyarazatot! Drukkolok nektek!:)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Egy kis faluban lakom, és nem tudtam venni a hétvégén. A héten megpróbálok bejutni a városba, hogy vegyek egy tesztet :)
2017. okt. 8. 21:59
3/9 anonim válasza:
Tárazz be. Legyen otthon teszt. Ha 1 éve próbálkoztok pláne.
4/9 A kérdező kommentje:
Úgy emlékeztem, hogy volt, de csak ovutesztem van :/
2017. okt. 8. 23:28
5/9 anonim válasza:
Patika? Minden patikaban van teszt.
6/9 anonim válasza:
Biztatóak a tüneteid. Tesztelj egyett majd meglátod mit mutat.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem jutottam be ma a városba, nálunk meg nincs patika, így semmi újdonság nincs. Megpróbálok holnap vagy holnapután bemenni
2017. okt. 9. 17:10
9/9 A kérdező kommentje:
Szuasztok. Vettem tesztet. Megcsináltam reggel, és negatív lett.
2017. okt. 10. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!