Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 16 éves lány vagyok és 2...

16 éves lány vagyok és 2 napja sürűbben jön rám a pisilés mint elötte. A menszeszemnek holnap után kéne megjönnie, de nem vagyok benne biztos hogy megfog jönni. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
utoljára sexuális élményem közvetlen az előző menstruációm után volt.pontosabban 1 nappal utána. Előre is köszönöm a választ.
2008. okt. 21. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Elképzelhető, hogy terhes vagy, de a sűrű pisilés még nem feltétlenül jelenti ezt. Lehet, hogy csak felfáztál. Szerintem várd meg, hogy megjön-e. Ha nem jön meg időben, akkor egy hétre rá csinálj egy tesztet, akkor már kimutathatja a terhességet.

2008. okt. 21. 20:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg. Mensi előtt is sűrűbben jár az ember lánya pisilni, sőt még biz. kajákat is jobban kíván. Ezért is olyan nehéz soxor eldönteni, hogy baba vagy mensi.

Nem védekeztetek?

2008. okt. 21. 22:08
 3/3 A kérdező kommentje:
de védekeztünk, csak kiszakadt a gumi és elég későn vettük észre :S
2008. okt. 23. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!