Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye igy keves az eselye a...

Ugye igy keves az eselye a terhessegnek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A menstruaciom 6. napján tortent, meg vereztem kicsit. Kiszakadt az ovszer, hallottuk is. A baratom ezután azonnal kihuzta a peniszet es az ovszeren egy minimális nagysagu lyuk volt. Nem is a gumi tetején ahol a makk helyezkedik el benne hanem majdnem a penisz kozepenel. Megnéztük a gumit nem lattunk benne spermat(baratom szerencsére nem ment el benne) es elovaladek se volt benne bar ez nem 100%. Viszont a kiszakadas azután tortent kb fel perccel hogy belem rakta, nem is volt bent teljesen max 3cm-re. Ja, es a baratom nem élvezett el az eset elott. Szerintem nincs tul sok eselye, mivel meg termekeny napomon se voltam...szerintetek?nagyon aggodok, elore Koszi a valaszokat.

2017. okt. 7. 18:52
 1/9 RRR ***** válasza:
86%

szerintem nincs esély

nyugi

..

2017. okt. 7. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Hát közelít a nullához. Szerintem ezen nem kell aggódni!
2017. okt. 7. 18:59
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Nulla!
2017. okt. 7. 19:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi valaszokat! Sajnos vagy nem sajnos de nagyon aggodos vagyok, remelem nem eleg ennyi ahoz hogy terhes legyek...
2017. okt. 7. 19:08
 5/9 anonim ***** válasza:
78%

NEM!Ennyire azért nem könnyű teherbe esni,ne aggódj.

2 hét múlva tesztelj egyet,hogy megnyugodj.

2017. okt. 7. 19:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném hogy lenne esély.

De arra kíváncsi lennék, hogy az átlátszó előváladékot mégis hogy vennétek észre? Hogy különböztetitek meg az óvszer síkosítójától?

2017. okt. 7. 20:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Utana kibontottunk egy masik ovszert, szetkentuk rajta a sikositot es ugy nezett ki mint az elozo,kiszakadt gumi. De leírtam hogy nem 100% hogy nem volt elovaladek. Mondjuk en ugy tudom hogy ha a ferfi pisilt a legutolsó elelvezes utan, akkor nem tartalmaz spermat az elovaladek.
2017. okt. 7. 20:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Át kéne már írni a Wikipédia magyar szócikkét a témáról (vagy átváltani angolra - ott forrás is szerepel arra vonatkozóan, hogy ez nem igaz).
2017. okt. 7. 21:44
 9/9 anonim ***** válasza:

A spermiumok a herékben fejlődnek,az előváladékot pedig a Cowper-mirigy termeli.

[link]

2017. okt. 7. 22:07

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!