Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy ennyit...

Lehetséges, hogy ennyit késett a mensi, illetve terhességi tünetek is voltak, de még is negatívak a tesztek?

Figyelt kérdés
Már több, mint két hete késik a mensim, megvan minden tünetem, úgy mint hányinger, émelygés, aluszékonyság meg pár napja előjött a mellek feszülése, illetve azt is észrevettem, hogy sűrűn rámtör az éhség, ami régebben abszolute nem volt jellemző. Múlt hét közepe táján csináltam egy tesztet a Gabriellel, de az negatív lett. Illetve ma is egyet a Lily-vel, de ez is negatív. Namost, ilyenkor mi lehet? Mégsem lennék terhes? De akkor miért nincs mensi abszolute? Vagy lehet, hogy a ciklusom vége felé jöhetett össze a baba, és azért nem mutat még így két hét után se semmit a teszt? Ha így lenne, akkor viszont a tüneteknek is nem később kéne jelentkezniük? És ugye poén az egészben, hogy ezek azután jelentkeztek néhány nappal, hogy nem jött meg. Illetve ezek a terhességi tünetek meddig szoktak eltartani, ha tényleg terhes az ember?
2008. okt. 21. 18:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
szia.én egy hónapos voltam,amikor tesztet vettem,és negativ lett.majd 10hetesen mutatott pozitivat nekem.
2008. okt. 21. 18:50
 2/2 anonim válasza:
100%

Szia!

Én is hasonló cipőben járok!

Én tegnapra nem vártam, még nem jött meg a ma reggeli tesztem negatív, én is abban reménykedem, hogy ciklus vége felé 23-24 nap éreztem hasszurkát mintha peteérés lenne, ekkor termékenyültem meg. Bár pár napja jött ki pattanásom, meg nincs folyásom se. Két éve kínlódok a clostit is abba hagytam, van egy egészséges lassan 5 éves fiam, szerettük volna ha lesz tesója.

Azért még nem adtam fel csak a természetre bízom, mert tavaly augusztusban laparoszkópiám is meg petevezetőátfúvásom is volt, mégsem lettem terhes, nos annyit akarok kinyögni, hogy nem erőltetem tovább, majd lesz ahogy lesz!

2008. okt. 21. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!