Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mára (nem)vártam,két napja...

Mára (nem)vártam,két napja görcsölgettem,ma délután óta barnázom. Nekem korábban nem voltak előtte görcseim,és barnázás sem. Clostit szedek 2.hónapja,ez okozhatja,hogy most így jön meg?

Figyelt kérdés
Bár félek,csak áltatom magam azzal,lehet még baba..pedig annyira szeretnénk! Az elmúlt napokban amíg izgultam hátha,keresve a tüneteket,sok biztatást kaptam,és köszönöm azokat! Azt gondolom,akik itt mindannyian naponta megküzdünk és reménykedünk és támogatjuk egymást,minden elismerést és tiszteletet megérdemel mindannyiunk fele! Akiknek sikerült a baba,gratula érte:) akik még velem hasonló cipőben járnak,kitartás,és nem feladni!
2008. okt. 21. 18:26
 1/2 anonim ***** válasza:

A barnázásnak lehetnek hormonális okai. Amikor sikerült teherbe esnem én is barnáztam. Duphastont irt fel a doki.

A kisbabát sajnos elvesztettük. Kivizsgálásra küldtek és kiderült, hogy a progeszteron szintem nagyon alacsony.

A jövö hónapban én is clostit fogok szedni, és ha sikerül teherbe esnem azonnal hivnom kell a dokit aki utrogestant fog adni. Látom a kérdést tegnap irtad azóta nem teszteltél?

2008. okt. 22. 16:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a választ. Sajnos most már egyértelmű,hogy nincs baba,mert megjött:( Én Clostit szedek,de előtte kivizsgáltatott augusztusbana dr.mert nagyon vékony,41 kg vagyok. Sem belgyógyászatilag,sem endokrin,sem diabetológia,sem hormonális eltéréseket nem találtak. Arra gondoltak,hogy van ovulácim,de nem érett a tüsző,ezért indította a Clostit. Az uh. alapján 3 tüszőm is lett,már a 9.napon 14,18 mm-es volt,a 19.napi progeszteron pedig 36 feletti lett,ami állítólag nagyon is jó. Nagyon szeretnénk már babát! Neked is kitartást és szorítok!
2008. okt. 23. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!