Predictor earlynek mennyire lehet hinni? Aki használta és valós eredménye lett, írna?
Figyelt kérdés
Életemben most használtam masodjara. Egyszer full negativ volt, tenyleg meg is jott 1-2 nap mulva.
Vasarnapra nem varom a mensim.
Gondoltam majd szombaton tesztelek egyet. Tudom, hulyeseg, de azt almodtam hogy pozitivat teszteltem. Na ezen felbuzdulva, mondom most ellovom reggel. 10 mp mulva kijott a masodik csik is, persze nem eros de ott van, jol lathato! 😁
Csapott mar be valakit ez a teszt?
A netes gagyi, ugyan abbol a pisibol.. hat nem is tudom, inkabb semmit sem mutat.
2017. okt. 5. 06:45
11/20 A kérdező kommentje:
2 nap mulva megprobalom ujra!;)
2017. okt. 5. 12:38
14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves vagy!;)
2017. okt. 8. 12:40
15/20 anonim válasza:
Én is gratulálok 9 es voltam. :)
16/20 A kérdező kommentje:
Koszonom neked is! Szerinted eleget erosodott?
2017. okt. 8. 20:59
17/20 anonim válasza:
Igen teljesen jo , én is köszönöm én már a 20 hétbe léptem azóta (9 es voltam )
18/20 A kérdező kommentje:
Szuper!
Boldog babavárást neked is 9-es!:) kisfiu vagy kislany lesz? Elso baba?
2017. okt. 9. 07:07
19/20 anonim válasza:
Igen első baba és kislány úgy tűnik és ugy rugdos hogy focista feleség lesz szerintem :)
20/20 A kérdező kommentje:
😂 cuki!
En anno a kislanyomat karatekolyoknek hivtam!:)
2017. okt. 9. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!