X-epil terhességi teszten 6-7 percen belül halvány második csík? Nem tudom eldönteni! Képpel!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tudni kell, hogy a ciklusaim sosem voltak pontosak. 27-37 napra szokott megjönni. 10.04.-én tartottam a ciklusom 38. napon. Aznap csináltam egy X-epil tesztet:
Valamint ma reggel (10.05.) megismételtem:
Az X-epil terhességi teszt tájékoztatójára az van írva, hogy 3 percen belül le kell olvasni az eredményt, 10 percen túl pedig érvénytelen. Nekem 10 percen belül lett ilyen halvány két csíkos, de nem tudom eldönteni, hogy az a második csík valóban ott van-e. A remény él bennem, de nem akarok csalódni! :( Mi a véleményetek?
2017. okt. 5. 06:25
11/21 anonim válasza:
Ez tényleg nem halvány! :) Drukkolok! Tegyél képet a facelle-ről! :)
12/21 anonim válasza:
Ez pozitív és nem halvány. Nekem az x-epil ennél jóval halványabb volt mindkét esetben és minden alkalommal baba volt.
13/21 A kérdező kommentje:
Ez a Facelle. Most csináltam. Időn belüli. Nem merem elhinni!!!!!! Iszonyatosan boldog vagyok!
2017. okt. 5. 08:09
14/21 anonim válasza:
Gyönyörű pozitív, gratulálok!!! :)
15/21 anonim válasza:
Mindegyik teszted szép erős pozitív. :) nekem enhél sokkal halványabb volt a tesztem. Ma vagyok 9 hetes 6 napos.
16/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
2017. okt. 5. 09:12
17/21 anonim válasza:
Komolyan megkönnyeztem :') Szívből gratulálok!
19/21 anonim válasza:
Pozitív! Ugyan ez a teszt ugyan így nézett ki nekem is, most vagyok 27 hetes :)
20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, akik válaszoltatok! :) Igazán sokat jelentett. :)
2017. okt. 6. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!