Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az biztos ha nem magas a hő,...

Az biztos ha nem magas a hő, akkor nincs baba? Mennyire számít?

Figyelt kérdés
Csak így általánosságban kérdezem!Volt már olyan akinek nem volt magas és még is terhes volt?(én nem mérem)Csak érdeklődöm!
2008. okt. 21. 17:16
 1/2 anonim ***** válasza:
én ugytudom és én ugyis tapasztaltam hogy magasabb mindenképpen mégha nincs is 37 fok fölött de 36.7 van. de a dokim szerint hülyeség.
2008. okt. 21. 17:39
 2/2 anonim ***** válasza:
én ugy tudom a honek meg kell emelkedni mindenfèle kèppen a peteèrèskor.Ha nem emelkedik akkor nem volt peteèrès.Aztàn a "nem vàrt menstruàcioig"magasnak kell maradnia,ha baba van adologban.Ha nem akkor a ho ujra leesik.De van olyan akinek leesett a hoje ès mègis babàs volt!A kivètel erositi a szabàlyt!:)Remèlem tudtam segiteni Ezt az infot egy orvostol tudom
2008. okt. 21. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!