Facellán halvány pozi 5perc után? Reggel ismétlek. Tapasztalatok?!
Figyelt kérdés
2017. szept. 29. 21:20
1/9 anonim válasza:
Minek ismételsz?
Holnap nem leszel terhesebb, mint most
2/9 A kérdező kommentje:
Mivel nem időn belül jelent meg,de később ott lett.Nem merem bele élni magam ezért tesztelek újra és ha reggel is lesz 2vonal akkor elhiszem :) Itt a gyakorin olvastam hogy ezen a fajtán szokott mutatni pozit úgy h.nincs is baba.
2017. szept. 29. 22:26
3/9 anonim válasza:
En varnek par napot , h tobb hcg legyen es biztosabb eredmenyt kapjak.
4/9 anonim válasza:
Száradási csík.
Öt perc után akkor is ilyen, ha vízbe mártod.
Várj két napot. Ha terhes vagy, akkor erős pozitív, ha nem, nem. Nem azon múlik, hogy mennyi halvány pozitív tesztet lősz el egy fél nap alatt.
6/9 anonim válasza:
Én is ma teszteltem facelle tesztel és nem tudom eldönteni h a régens, szellem v nagyon extra csíkot látok:( mert 10 perc után értékelhetetlen a teszt.
De ha neked 5 perc után jött ki az bíztató az még időben van :)
Képet nem raksz fel?
7/9 anonim válasza:
Igen, tegyél már képet! :) 5 perc körül még simán lehet igazi pozi,5 perc alatt nem szárad meg egy teszt!
8/9 anonim válasza:
És egyébként ha megszárad a facelle teszt teljessen akkor lehet látni a másik csíkot is halványan?
Tapasztalt vki ilyet?
9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok :)!Nem tudom hogy kell feltenni képet ide.De ma teszteltem újra ugyanúgy Facellával de ez negatív.Száradási csík sincs direkt nem dobtam ki hogy megnézhessem.Nem tudom eldönteni mi van.De a cicim az fáj már 1hete,semmi görcs.Hányingerem is van,szédülök is.
2017. szept. 30. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!