Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Szisztok! Menstruacio utan egy nappal lefekudtem a baratommal es megszakitassal vedekeztunk. Mennyi esely van a terhessegre? 19L2017. szept. 27. 22:06
3/11 anonim válasza:
Semmi gond. Dancsó Péter megengedte.
5/11 anonim válasza:
Már hogy lenne 0%? Spontán peteérés bármikor lehet.
6/11 anonim válasza:
5 ös.Elég érdekes lenne ha mensi után egy nappal lenne peteérés.Ráadásul kivette mielőtt elnent.Tehát a terhességre annyi esély van,mint arra hogy én valaha miniszter leszek,tehát 0.Mi 10 hónapja próbálkozunk és nem jon a baba.
7/11 anonim válasza:
Nem hinném hogy terhes lennél, de mindig védekezzetek! Többet ne csinálj ilyet! Mondom ezt úgy hogy egyszer én is megtettem és késett is. Bár nem lett baj de azt az idegeskedest senkinek nem kívánom. Szóval okosan!
8/11 anonim válasza:
Mensi 6. napján lettem terhes, úgyhogy akkor biztos valami ufó vagyok. :D
9/11 anonim válasza:
6-os!Most ezt minden piszkálódás nélkül kérdem!Honnan tudod hogy pont a mensi 6.napján lettél terhes???Ezt sose értettem!😕
10/11 anonim válasza:
Mivel a férjem katona volt, és abban a hónapban csak aznap voltunk együtt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!