Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszakitásos módszerrel...

Megszakitásos módszerrel védekeztünk párommal lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos, abbahagytam már kb 4 hónapja a fogamzásgátlót, de még nem szeretnék gyereket,, párommal megszakításos módszerrel védekeztünk azóta kétszer is menstruáltam hozzáteszem azóta az alkalom óta nem voltunk együtt, mert volt egy kis mosolyszünet közöttünk most békültünk ki... A lényeg azóta kétszer rendes idöpontban megjött a menstruációm az elsö menstruációm alatt erösen véreztem 5 napig tartott, a második menstruációmkor viszont kevês volt nagyon az is 5 nap volt de csak egy nap volt kicsit erösebb a vérzésem amùgy nem volt olyan sok és nem is görcsöltem . Szerintetek ez baj ? Amugy mikor az aktus történt az is a menstruációm után egy héttel volt kb szerintetek terhes lehetek ?

Köszi elöre is válaszokat, helyesírási hibákért bocsi, telóról irok

2017. szept. 26. 10:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%

Na ilyet sem hallottam még, hogy valaki görcs nélküli menstruációból egyből terhességre következtet...Ez hogy jött ki neked? :O

Nem vagy az, de azért lehetnél tájékozottabb is ez ügyben. A megszakítás meg nem védekezés, én ismerek személyesen olyan nőt, aki így esett teherbe mert ő is szentül meg volt győződve arról, hogy ez így jó lesz.

2017. szept. 26. 11:41
 12/12 anonim ***** válasza:
77%

Haha nekünk is így jött össze az első gyerek tehát lehetsz igen. Ez nem egy biztonságos módszer mint a mellékelt ábra mutatja. Használsz tablettát vagy gumit de ez a módszer nem megbízható.

Most még tuti nem vagy terhes, úgyhogy kezdj el villámgyorsan megoldást találni!

2017. szept. 26. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!