Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy terhes vagyok? Ha...

Lehet, hogy terhes vagyok? Ha nem, vajon mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Fogok csinálni tesztet is de egyelőre várok vele mert negatív tesztekkel már tele a padlás.

Hónapok óta próbálkozunk eddig sikertelenül.

Szóval a menstruációm soha nem volt rendszeres, viszont ezen az éven szép rendszeres volt, szinte napra pontosan jött meg. Kivéve júliusban mert akkor kimaradt, negatív tesztjeim lettek de augusztusban normális időben megjött és minden a szokásos volt.

Szeptember 14-től kb 17-ig tojásfehérje és krémes közti állagú folyásom volt, majd 17-től kb 20-ig kicsit görcsölgettem de nem menni szerű volt. Nem volt annyira fájdalmas csak 1-2x és egyébként mindegyik csak max 10 percig tartott, de a nagyja elmúlt pár perc alatt. Utána napokig semmi. Tegnap meg ma is görcsöltem úgy ahogy a múlthéten, bár ma egyszer szúrást éreztem a derekam bal oldalán és kicsit elöl a hasamban is. Meg volt 2-3 percig tartó mensi szerű görcsöm. A folyással kapcsolatban annyi, hogy azóta sincs semmi de akkor világos krém színű volt, de nem barnás. Ilyen színű még nem volt.

Igazándiból félek tesztelni mert félek az újabb negatív teszttől és a csalódástól dr nyilván fogok majd csinálni. Csak kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok erről, vajon lehet-e terhesség. Illetve ha mégsem, akkor szerintetek mi okozhatja a kimaradást? Szedek e-vitamint és folsavat is. Orvoshoz is kérni fogok időpontot, csak gondoltam megkérdezem, hogy volt-e már valami hasonló helyzetben...

2017. szept. 25. 23:18
 1/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtett odaírni, hogy 22-én kellett volna megjönnie de még mindig nincs rá utaló jel. Szoktam előtte görcsölni meg odalent olyan "vizes" érzésem van olyankor. Most semmi.
2017. szept. 25. 23:20
 2/6 anonim ***** válasza:
A bakkod spermajaval nincs gond?
2017. szept. 26. 02:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk pl az a baj h a páromnak nem jók a spermái és ezért nem maradok kismama...
2017. szept. 26. 07:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem voltunk még semmilyen vizsgálaton szóval nem tudjuk, hogy van-e ilyen probléma. De szerintem velem van a gond. Hiszen kimarad a menstruációm, de minden teszt teljesen negatív. Szerintem most sem lesz másképp...
2017. szept. 26. 08:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Az ilyen-olyan folyásokból nem lehet semmire következtetni, csinálj tesztet, de valószínűleg valóban veled van valami gond ha ilyen furán jön meg.
2017. szept. 26. 09:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Az E vitamint azért szeded orvos által meghatározott adagban, mert a nőgyógyászod azt mondta, vékony a méhnyálkahártyád?

Mert ha nem, akkor jól fel tudja borítani a ciklust.

2017. szept. 26. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!