Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szükséges teljesen friss...

Szükséges teljesen friss vizelet a teszt elvégzéséhez?

Figyelt kérdés
A mensim 2 hete késik, gyógyszer mellett. Az előző 2 hónapban is volt vele probléma, de akkor előbb jött meg, úgy, hogy a gyógyszerből még 3-4 szemem volt. Most szeptemberben viszont 13-án kellett volna megjönnie, és 16-án már az új levelet kezdenem, de nem kezdtem el, ameddig nem tudom terhes vagyok-e. Teszteltem már egyet esti vizelettel, az negatív volt. Most pisiltem egy tiszta tálba és kb 1 órán belül megyek tesztért. Kérdés megcsinálhatom-e azzal a vizelettel a tesztet, vagy inkább vegyek kettőt és teszteljek egyet mai nem reggelivel és majd holnap egy friss reggelivel szintén?
2017. szept. 24. 14:06
 1/6 A kérdező kommentje:
Keddre van már időpontom a dokihoz, ezt kifejeltettem, de megöl a kivancsisag!
2017. szept. 24. 14:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagy csak tesztelj holnap reggel.
2017. szept. 24. 14:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen megcsinálhatod! Megcsináltad mi lett az eredmény?
2017. szept. 24. 14:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Megcsinálhatod, nem befolyásolja az eredményt. (A laborban is jópár órával a pisilés után vizsgálják a mintát.)
2017. szept. 24. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Megcsinálhatod, de megvárhatod a holnap reggelt is.

Amúgy egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy, az is lehet, hogy csak a fogamzásgátló nem megfelelő a számodra.

2017. szept. 24. 18:06
 6/6 A kérdező kommentje:

Utolsó: több mint 2 éve szedem a gyógyszert, eddig mindig napra pontosan jött meg, de elképzelhető, hogy ennek ellenére igazad van. Az elmúlt pár hónapban sokat fogytam, stresszes is voltam, illetve szedtem gyógyszert ami ritka esetben befolyásolhatja a menstruációt. Épp ezért nem aggódtam annyira, amikor juli-aug jóval előbb jött meg, de ha a menzesz teljesen elmarad, szerintem minden nő a terhességre gyanakszik első körben.

Egyébként megcsináltam a tesztet a poharas vizelettel, még tegnap egy frissel, illetve a ma reggeli elsővel is. Így összességében 4 negatívat teszteltem. Nagyjából megnyugodtam, de a keddi doki fog megnyugtatni teljesen.

Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget! :)

2017. szept. 25. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!