Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor kell együtt legyünk a...

Mikor kell együtt legyünk a párommal ami fontos? Illetve hány napon keresztül?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Bocsi az idétlen kérdésért,de annyi mindent olvastam már erről :(

A ciklusom hossza 31 nap,tüszőrepedésem kb 16. napon van.

Válaszokat előre is köszönöm

2017. szept. 24. 10:46
 1/8 anonim ***** válasza:
63%

Amikor jól esik. Bármikor alakulhat máshogy a ciklus, annál is, akinek hosszú évek óta beállt ciklusa van. Bármikor lehet spontán peteérés. Teljesen felesleges és lehangoló, ha számításszerűen van együtt egy pár. Legyetek együtt, amikor jól esik. Ettől jobb praktika nincs! Ugyanis egy nő az egész ciklusa alatt teherbe eshet. Nyilván középidő környékén a leginkább, de mint az előbb írtam, ez bármikor változhat.

Én soha nem számolgattam, hogy mikor "kéne" együtt lennünk, nem 2 napoztunk, nem használtam ovulációs tesztet, semmit nem figyelgettem magamon, gyakorlatilag csak együtt voltunk, amikor vágytunk a másikra, bő fél év alatt terhes lettem.

2017. szept. 24. 11:07
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
A ciklusod közepén egy hétig kétnaponta.
2017. szept. 24. 11:30
 3/8 anonim ***** válasza:
súlyos, a legsúlyosabb négyes fokú endometriózisom van, petefészekciszta, az egyik petevezeték nem átjárható. Ennek ellenére a harmadik hónapban terhes lettem, sosem számítottunk semmit. Hidd el, nem ezen múlik mert ezzel csak rágörcsölsz.
2017. szept. 24. 11:58
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
Előző vagyok és mivel az exem szex mániás volt, mi minden nap együtt voltunk.
2017. szept. 24. 11:58
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Ha együtt szeretnétek felnevelni is, jó kapcsolatban, akkor ne naptár szerint szeretkezzetek. Élvezzétek egymást, meg hogy nem kell védekezni és várjátok a babát.

Egyébként a ciklusod közepén a legesélyesebb, de bármikor lehet orgazmustól spontán peteérésed, akár a menzesz alatt is. :)

2017. szept. 24. 12:37
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
Ez a spontán peteérés kamu mikor irtodik ki már? A peteéréshez két hét és egy halom hormon együttműködése kell, nem tud spontán bekövetkezni.
2017. szept. 24. 13:51
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Az tény,hogy rágörcsölök...pedig nem kellene.

Már 1 éve próbálkozunk. Most épp a méhpempőt próbáljuk hátha segít egy kicsit 🙂 28-ra nem várom 🙂

Voltunk már andrológián, hormonprofilos vérvételen (minimális PCO) és PCT vizsgálaton (sűrűbb nyák)

Elméletileg semmi akadály nem volna a babára 🙂 csak annyi hogy türelmetlen vagyok

2017. szept. 24. 14:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Na, de ha már ennyi mindent néztek nálad, hogy hogy nem tudod mikor van nagyjából a peteérés? Regisztrálj a ciklus.hu-n, vagy más menzesznaptár app-on, kiírja neked mikor vannak a termékeny napok, nekem az ovus nyák figyelése is bejött, mert nekem jól látszik, figyeld meg magadon, abból könnyű rájönni mikor van ovu.
2017. szept. 24. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!