Ezek jót jelentenek vagy inkább csak szimplán mensit? Ma 2szer is akkorát benyilallt fájdalom a hasam aljába, hogy alig bírtam megállni a 2 lábamon. Enni alig tudok, mert a hányinger kerülget.
Figyelt kérdés
A hasam feszül, de nem tudom mi van velem. Mensi csak 2 nap múlva nem kellene, hogy megjöjjön. Iszonyúan fáradt vagyok, pedig 8-9 órákat szoktam aludni. És hogy a Krémes hüvelyváladékot már ne is említsem.2008. okt. 21. 09:19
1/8 anonim válasza:
Ezek jót jelentenek! :D
Tesztelj!!!
És írd meg nekünk az eredményét!
Pihenj amennyit csak tudsz!
2/8 anonim válasza:
Hát a jelek biztatóak, de az a hatalmas nyilallás a hasadban...nem tudom, nekem az nem tetszik. Bár lehet hogy a te szervezeted így reagál. Nekem inkább olyan menziszerű görcseim voltak olyan mindjárt megjön érzés. Várd meg még a menzid napját és tesztelj! Szorítok neked! Sok sikert!
6 heteske
3/8 anonim válasza:
Nekem is hasonló jeleim voltak, sokszor nekem is nagyon belenyilalt, de görcsölni nem görcsöltem. Mensi előtt állandóan fájt a gyomrom és rengetegszer volt hányingerem. De csak a mensi kimaradása után egy héttel mertem tesztelni.
5 hetes és 6 napos pocaklakós
4/8 A kérdező kommentje:
Az a nagy belenyilallás csak 1 mp volt talán és nem volt olyan vészes, csak furcsán fájt egy kicsit.
2008. okt. 21. 09:52
5/8 A kérdező kommentje:
Rosszul érzem magam, hányingerem van és mindjárt megjön érzésem is. Tényleg ennyire kellemetlen a terhesség eleje?
2008. okt. 21. 10:47
6/8 anonim válasza:
Szia! Hány naposak a ciklusaid? előtte volt már hasonló érzésed? Én elvileg mára(nem) várom,a PÉ után egész héten húzó jellegű alhasi fájdalmam és testápolószerű krémes folyásom volt,tegnap óta mindig úgy érzem,mintha megakarna jönni,futok a WC-re és semmi. Remélem ezek babás tünetek lehetnek mindkettőnknek! Nagyon szorítok neked!
7/8 A kérdező kommentje:
átlag 28 naposak a ciklusaim és soha nem volt azelőtt ilyen tündeegyüttesem.
2008. okt. 21. 14:56
8/8 anonim válasza:
4.válaszoló vagyok: szerintem várd meg a mensi napját és tesztelj! A tünetek alapján van esély,hogy baba van a dologban, szurkolok nagyon, addig is próbálj meg pihenni! Nálam is az a furi,hogy mensi előtt nem éreztem ilyen tüneteket eddig. Remélem mindkettőnknek baba lesz a dologban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!