Menstruáció ellenére lehetek terhes?
Kb. egy hete lett vége a menstruációmak, de csak 1-2 nap volt, előtte meg utánna barnázás, rendesen, ilyet még nem tapasztaltam. A melleim feltünően megnöttek, többen megjegyezték, és kemények, nem fáj, és rengeteget eszek, olyanokat, amikre eddig nem tudtam rágondolni, olyanokat kívánok megenni, meginni.
Ez csak véletlen, vagy járt már valaki így, hogy terhes volt ez idő alatt, egyébként tesztet csináltam délután, és negatív lett. Szerintetek?
Ha továbbra is gyanítod a terhességet, akkor tesztelj ismét! Nekem is megvolt a barnázásom a mensi idején kb 4-5 napig (6 nap késéssel jött meg) és utána fájtak a melleim és nőttek is rendesen ... hőemelkedésem volt és egyik reggel teszteltem: pozitív lett!!! Neked is ezt kívánom! Pár nap múlva tesztelj, reggel érdemes!
Majd írd meg! :-) Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!