Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció ellenére lehetek...

Menstruáció ellenére lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Kb. egy hete lett vége a menstruációmak, de csak 1-2 nap volt, előtte meg utánna barnázás, rendesen, ilyet még nem tapasztaltam. A melleim feltünően megnöttek, többen megjegyezték, és kemények, nem fáj, és rengeteget eszek, olyanokat, amikre eddig nem tudtam rágondolni, olyanokat kívánok megenni, meginni.

Ez csak véletlen, vagy járt már valaki így, hogy terhes volt ez idő alatt, egyébként tesztet csináltam délután, és negatív lett. Szerintetek?

2008. okt. 21. 08:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy valakinek megvan végig a mensije, de az akkor is más, mint a rendes mensi. Ettől függetlenül te is lehetsz terhes. És hogy biztos legyél vegyél egy tesztet vagy menj el a dokihoz.
2008. okt. 21. 08:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha továbbra is gyanítod a terhességet, akkor tesztelj ismét! Nekem is megvolt a barnázásom a mensi idején kb 4-5 napig (6 nap késéssel jött meg) és utána fájtak a melleim és nőttek is rendesen ... hőemelkedésem volt és egyik reggel teszteltem: pozitív lett!!! Neked is ezt kívánom! Pár nap múlva tesztelj, reggel érdemes!

Majd írd meg! :-) Drukkolok!

2008. okt. 21. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!