30 napomon pozi a tesztem, duphastont szedtem, most folytassam tovább?
Holnap megyek dokihoz.Duphastont szedtem a ciklus 25-ödik napjáig,most pozit teszteltem szedhetem tovább a duphastont ?Azért szedtem hogy maradjon meg a baba.Két éve vártunk rá.
Ha nem ugyanolyan erös a testcsik mint a controlcsik de szabad szemmel nagyon látszi az ugye pozitiv?Köszönöm
A Duphastonban nincs HCG hormon, ezért nem lehet miatta pozitív a teszt. Babát vársz. Ha a doki arra adta, mert volt vetélésed, akkor tovább kell szedni, vagy meg kell kérdezni az orvost. Ha pedig csak a beágyazódás segítésére, akkor a megadott adag után be lehet fejezni, és utána nem megy el a baba. Én így tudom, remélem segítettem.:)
De a legjobb, ha tájékoztatod a dokid, hogy van egy pozi teszted.:))
Nagyon szépen köszönöm.Vékony méhnyálkahártyára ,hormonproblámára kaptam.Holnap megyek dokihoz,hogy fog megvizsgálni?Lát egyáltalán ilyenkor valamit?
Azért kezdtem el ma a 30-adik ciklusnapomon szedni hogy nehogy elvetéljek,és hát felhivtam a doki aszisztensét és ö is mondta.Még nem merem elhinni mert 2 éve probálkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!