Miért van az, hogy este alacsonyabb a hőmérsékletem és ébredéskor pedig magasabb?
Figyelt kérdés
Sziasztok, már 3 napja késik a menzeszem és kb. 1hete mérem az ébredési hőmet, ami folyamatosan emelkedett-most 37.1-2 között mozog..viszont este is megmértem kíváncsiságból, de olyankor csak 36.8 körül mozog..a melleim fájnak-néha hányingerem is van, meg néha a mindjárt megjön érzés is, meg néha szédelgek is+ritkán szurkál az alhasamba+viszket, vagy mintha csipkedne? Talán baba?-még nem teszteltem..2008. okt. 20. 20:26
1/2 anonim válasza:
Tesztelj, másképp nem fogod megtudni. Mindenkinél változó, nekem ugyanezekkel a tünetekkel, 36,9-es reggeli hővel, minden terhességi tünettel 6 nap késéssel megjött a mensim! Te esetedre is kapásból azt mondanám, hogy babás vagy, mert ezeket szokás érezni, de mivel velem játszott a szervezetem már nem hiszek a tüneteknek, inkább a tesztnek. Ha 3 napja késik már tesztelhetsz, reggeli elsőből mindenképpen. És még anyi, hogy az esti hő semmit nem számít, csak a reggeli és az is csak felkelés előtt teljes nyugalomban. Egyébként a reggeli hőd nagyon jó! Reménykedj és csinálj tesztet! Drukkolok!
2 gyermekes és 3. babára váró anyuka
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszodat..és boldog babavárást kívánok!
2008. okt. 20. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!