1/17 anonim válasza:
Mikorra nem várod, és ez mennyi idő után jött ki? Ne éld bele magad egyenlőre.
2/17 A kérdező kommentje:
5 nap múlvára kb.
A mellem csalhatatlanul fáj, mensi előtt sosem szokott! Ez a kép még időn belül készült :
2017. szept. 13. 11:45
3/17 anonim válasza:
ez teljesen elázott. így nem lehet értékelni. látom én is a csíkot, de nem tűnik rózsaszínnek. csinálj újat, de azt kevesebb ideig tartsd benne.
4/17 anonim válasza:
Szerintem pozitív lesz. Ismételd meg egy érzékenyebbel. Drukkolok.
5/17 anonim válasza:
Szerintem negatív, de amúgy nagyon elázott, érdemes lenne újat csinálni.
6/17 anonim válasza:
Ne ilyen gagyit vegyèl 1200ftèrt màr van olyan ami 6 nappal mensi előtt kimutatja
pisilj bele valaamobe majd ugy tedd bele a tesztet ameddig kell
7/17 anonim válasza:
Szerintem ez pozi, tuti eloben jobban latszik az a csik. Ha meg ot nappal vagy mensi elott stimmel is h ilyen halvany. 2 nap mulva tesztelj ujra akkor erosebb lesz.
8/17 anonim válasza:
Nekem picivel sötétebb, de így is megjegyezték a kérdésemnél, hogy szürke :D
halkan gratula! :)
9/17 Norman Bates válasza:
Ez meg barmi lehet, varj 2 napot es probald ujra egy jobb minoseguvel.
10/17 anonim válasza:
Ez szerintem negativ, az csak a csik helye. De meg korai is volt tesztelni, foleg ilyen tesztcsikkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!