Szellemcsík, vagy halvány pozitiv?
Enis mindig ugyanakkor mertem. De 9dpon megis leesett a hőm.. rosszul aludtam es gondolom ezert, mertVissza se ment 2 napig, fel is adtam.(mert a beágyazódasi hőleesés is 1 nap csak) De aztán nem jött meg , és terhes vagyok!
De meg nem mondtam volna h volt tenyleges peteeresem.:)
El se hinnés milyen apróságok elegendők ahhoz h változzon a hőd! A tesztnek higyj, foleg ha a kovetkezo is ilyen lesz vagy erosebb. Sztem nem.egy hete volt ovud. De nem is 7.napon ,mert akkor mar virítana a 2.vonalka :)
Tok mindegy mikor volt.. foleg ha pozi a teszted , majd az uh vizsgalaton ugyis megmondja a doki h mikor fogant kb!:-)
Sziasztok.Tegnap késő este begörcsöltem.Elkeztem vérezni,kh mentünk.Vizeletböl ott a teszt erös pozitiv volt.13mm vastag volt a méhnyálkahártya.Kaptam utrogestant.Vettek vért.Ma 10 órára megyek vissza.Megvizsgálnak,és a vérvétel eredményért.De a vérsés nem csillapodik,a hőm ma 37,2 volt reggel.Lehet elment a baba😢 csináltam reggel egy tesztet,nagyon halvány😕😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!