Fogamzásgátlò abba hagyása után egy héttel menstruáció szerű fájdalom?
Figyelt kérdés
Kb egy hete hagytam abba a fogamzásgátló szedését és most ùgy görcsölget (!?) a hasam mintha meg akarna jönni.
Babàt szeretnénk így voltunk màr 5x együtt.
Normàlis ez?
2017. szept. 7. 11:43
11/15 anonim válasza:
Gratulálok! Jó egészséget! :))))
12/15 anonim válasza:
Szia! Fu de hasonlo a helyzetunk kedves kerdezo :) Szept elsejen jott meg a bogyo utani megvonasos verzes. 7-e korul mikor kiirtad a kerdest nekem is picit mensiszeru erzesem volt. Szept. 17 ovulaltam. Tegnap delutani tesztem extrem pozi lett. Ma reggelre jobban latszott a masodik csik (ugye ez a 12. Dpo) de meg mindig nagyon halvany. Majd irj mi ujsag mostmar kivancsi vagyok! Es persze gratulalok!
13/15 A kérdező kommentje:
Csinàltam 4 különböző fajtàjù tesztet...mind erős pozitív volt. :)
Nàlad mizu?
2017. szept. 29. 16:04
14/15 anonim válasza:
Akkor gratula az mar biztos h babas vagy! :)
En csinaltam clearblue digitalisat ami kiirta h terhes vagyok ugyhogy nalam is biztos :) meg nem tudom mikor menjek dokihoz.
15/15 anonim válasza:
6-os vagyok, őszintén gratulálok mind a kérdezőnek, mind a szintén pozit tesztelő válaszolónak :) jó egészséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!