Mostanság babával próbálkozók, (10. dpo-n vagyok) éreztek akármilyen tünetszerűt? Ciklusgörbe szerint lehet reményem?
Figyelt kérdés
Melléklem a ciklusgörbém:
Ehhez társul az, hogy tegnap szurka-kis görcsök után mától olyan izomláz-szerű, méhnehézséget érzek...
Van, aki mostanság "nemvárja?" Szombaton tervezek tesztelni, jobb lenne sorstársakkal várakozni :)
2017. szept. 4. 15:12
1/25 cukicsillag2017 válasza:
Én vasárnapra nem várom, második próbálkozós hónapunk. Ma már éreztem kus szurkálást és mell érzékenységet, de ezek lehetnek a mensi tünetei is. Az az egy furcsa hogy bőséges a hüvelyváladékom, több mint ilyenkor szokott. Kíváncsi leszek, nagyon örülnénk ha sikerülne. :) neked is sok sikert!!!
2/25 A kérdező kommentje:
Viszont drukkolok ;)
2017. szept. 4. 18:46
3/25 anonim válasza:
Cukicsillag2017!
"R" vagyok. Azt hiszem a múlt hónapban is együtt nem vártuk.
Vasárnapra nem várom.
De azon kívül, hogy nekem is bő-krémes folyásom van, semmit nem érzek. Illetve tegnap nagyon szurkált a hasam alja, de ki tudja miért? :)
Jobb együtt várakozni, szerintem is.
4/25 cukicsillag2017 válasza:
:) Hát reméljük most majd sikerrel járunk mindannyian :) A tüneteink akkor ugyan azok, amúgy ezen kívül semmi különöset nem vettem észre, csak ezt a folyás dolgot, meg hát annyi hogy reggel nehezen kászálódok ki az ágyból, de ezt inkább ennek az őszies "nemszeretem" időnek tudom be. Mikor terveztél tesztelni? Én megvárom vele a vasárnapot, férjem mindig "megérzi" ha meg fog jönni, szokott is szólni, mert akkor "más" az illatom elvileg... szóval ha nem nyilatkozik szombaton a témával kapcsolatban akkor jók az esélyek :) Nagyon örülnénk :) Nektek hányadik próbálkozós hónap?
5/25 anonim válasza:
Nekünk ez a harmadik hónap! Nektek?
Múlt hónapban nagyon sokat késett, 9 napot, két tesztet is előttem.
Ezért most türelmes leszek (mondom ezt most), és várok. Legalább egy hetet, hogy késsen.
Én most annyira nem görcsöltem rá, Te hogy vagy ezzel?
6/25 A kérdező kommentje:
Nálunk kihagyás után (régebben volt egy korai vetélés) ez megint az első aktív hónap, de nagyon reménykedem hogy most már pozitív események jönnek... Most éjjel alig tudtam aludni a ciciktől, úgy érzem őket, alig várom a szombatot.
2017. szept. 5. 13:23
7/25 cukicsillag2017 válasza:
A második hónap ez nekünk, de az előzőt még nem volt görcsös, július 19.-óta próbálkozunk, akkor jött a gondolat, hogy nem akarunk tovább várni. :) Azóta viszont annyira elképzeltük magunkat már a családszerepben, hogy nagyon szeretnénk. Mellesleg amíg védekeztünk és nem akartunk babát, nem is gondoltam volna volna hogy ilyen nehéz küldetés ez... érdekes. Szurkolok neked (is) kérdező! Nagyon jók a tüneteid, vagyis jóra mutatnak. :)
8/25 cukicsillag2017 válasza:
Mondjuk még most se görcsös, inkább izgalmas, de azért nagyon szeretnénk :)
9/25 cukicsillag2017 válasza:
Hogy vagytok ma? Milyen a közérzetetek? :)
10/25 A kérdező kommentje:
Még mindig a méh-nehézség és a cicifájás, ma szédültem néha, olyan hullámokban jött rám a szédülés...
2017. szept. 6. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!