Negatív teszt? Van még remény? ( bővebben lent)
Augusztus 4.én és 11.én tudtunk együtt lenni a férjemmel. De augusztusba megjött. Utána aug.21 és 28.án voltunk megint együtt.
29.e óta vannak terhességre utaló tüneteim. mint pl: érzékeny vagyok a szagokra, hányingerem van, fáj a derekam, fáj a hasam, mellem néha érzékeny.
Ma reggel csináltam tesztet de az negatív lett. 19.én kéne megjönnie. Lehet még baba a dolog mögött?
Persze.Addig még van rá esély de szerintem még korai bármit is mondani rá.
Legyetek még együtt párszor ha tudtok és ha elmarad vagy késik a következő menstruációd tesztelj.
Ha augusztusban megjött már akkor az augusztus elejei együttlétből biztosan nem lett baba.És ha 28.án együtt voltatok korai bármit is érezned 29.én.
Most őszintén mi a túrónak teszteltel több, mint két héttel előbb?
Augusztusban megjött, ok két napig szomorkodunk majd bízunk a következő hónapban, de butaság ilyen hamar tesztelni. Épp peteeres környéken lehetsz. Hagyd a csudába a teszteket és inkább csabitsd el a párod.
Azt nem ertem, hogy 19-ig kb 2 het van! Minek tesztelni?
Megjott, elmult, negativ volt a teszt, ergo nem vagy terhes. Jott az uj ciklus, kb mostansag lehet peteresed. Tedd a dolgot es 2 het mulva probalj ki egy tesztet. Egyszeru a keplet!
Felesleges mindenfele tunetbe kapaszkodni ilyenkor.
Meg a 21. Sem valószínű a tünet.
Bár a mikor voltatok együtt helyett nagyobb támpont lenne, hogy mikor menstrualtal
Augusztus 17.től 20 ig volt meg.
Az ovilációt mennyi ideig érezhetném?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!