Lehet csak parázom, de jól esne egy kis nyugtatás. Ma kell meg jöjjön és még semmi. Azért van mert rástresszelek, hogy jön e?
Figyelt kérdés
Jún,júl,aug.-ban is 2-3 nappab hamarabb jött, e hónapi ma kellene, és még semmi, nem lrzem hogy fájna a hasam sem. (mindig szokott). Lehet hogy rágörcsöltem vagy stresszelek, vagy csak azér érzem igy, mert eddig hamarabb jött és most meg nem? Barátommal védekeztünk, nem szakadt ki gumi sem. Amikor anélkűl csináltuk, mindig úgy ment el, hogy orálisan elégitettem ki. (Tehát nem úgy, hogy kivette mielőtt elment volna)
Van e néhány tanácsotok? Nyugodjak meg? Mit tegyek?
#menstruáció #késés?
2017. szept. 3. 12:40
1/8 anonim válasza:
Aha, szóval betette gumi nélkül. Ne, ne nyugodj meg mert lehetsz terhes.
2/8 anonim válasza:
Ha nem jön meg, pár nap múlva tesztelj. Ha nem akarsz gyereket, akkor nem engeded betenni gumi nélkül. Ennyi. Ha meg az alapokkal nem vagy tisztában, ne szexelj. Elhiszem, hogy szeret, de neked kell majd abortuszra menni és nem a pasidnak.
3/8 anonim válasza:
Első. Értelmezd a kérdést. Ha nem volt baleset akkor nem lehetsz terhes! Ne stresszelj. Valaki gumi nélkül sem lesz az..
4/8 anonim válasza:
Egyszer egyszer előfordul mindenkinél..De védekezzetek!
5/8 anonim válasza:
3as, szerintem értelmezd te:-) de segítek
Amikor anélkűl csináltuk, mindig úgy ment el, hogy orálisan elégitettem ki. (Tehát nem úgy, hogy kivette mielőtt elment volna)
ergó volt hogy betette neki gumi nélkül.
6/8 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel nem vagy terhes, de nem lehetetlen, mert ha gumi nélkül beteszi, akkor úgyis terhes lehetsz ha nem közvetlen élvezés előtt rántja ki. A menzesz ha késik a stressztől, akkor a ciklus közben stresszelsz, nem ilyenkor amikor meg kell jönnie. Ez a mostani ráparázás nincs hatással a ciklusra.
7/8 anonim válasza:
Akármikor parázhat, hatással van rá!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, tegnap elvégeztem egy tesztet, negativ lett, szóval továbbá is csak várok, hogy megjöjjön.
2017. szept. 4. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!