Lanyok ez hogy lehetseges harom pozítiv teszt utan ma megjott. Mitortenhetet? Kep a tesztrol a linkben.
9 vagyok. Nem voltam várandós. Becsapott a teszt. (vérvétel szerint sem es fizikai vizsgálat szerint sem)
Mint kiderült, nem is lehettem volna, a párom meddő (volt.. azota viszont kismama vagyok, 38hetes)
9 vagyok. Köszi szepen.
Most az elobb visszaolvastam a válaszokat. Azért eleg megdöbbentő igy utólag (bar en mar tenyleg nem akarok ezen agyalni, csak elgondolkoztam) hogy masik ffi.oldali problémás párnál is elofordult ilyen "álpozi" teszt. Bar lehet nyilván véletlen , pl a teszt hibája stb. De vegulis siman lehet az is, hogy a (hat most csúnyát mondok de) degenerált spermiumok miatti szelekcio volt es ahogy elkezdett beagyazodni abba is maradt a folyamat. Nem tudom.. Nekem a vervetel sem mondta meg (5 es 7 nap késéssel) es a méhem sem volt a terhességre jellemzően megvaltozva a doki szerint de utólag ez mar nem fog kiderülni.
Annyit tanultam, hogy a pasit érdemes eloszor kivizsgalni, mert azert az egy viszonylag kisebb kellemetlenseggel es stresszel járó vizsgálat, mint egy feleslegesen vegigstresszelt vegigstimulalt, ultrahangos noi ciklus.
18-as, igazad van. A dokink is mondta anno, hogy nem az egeszseges spermium termekenyiti meg a petesejtet. De akkor sikerult vegul spontan, igy a ferjem most nem akar vizsgalodni, hiszen sikerult egyszer spontan. Ezert gondolom, hogy ugyan az lehet a problema most is. Persze nem torvenyszeru, hogy mindenkinel ez van. Ha sorozatban ez lesz, erdemes vizsgalodni, es nem eveket varakozni.
A 38 hetes kismamanak meg sok-sok oromet kivanok! :)
9 vok vagy 18 :) vagy a 38 hetes (minibálna) köszi a jókívánságot!
Nektek szerencsétek van. Nekünk sajna annyira sz.r volt a seprmakep, h nagyjából a Szűz Mária kellett vna, h legyek egy babahoz. :) 99% volt "nyomi" 5m/ml.. (határérték az 92% degenerált es 18millio/ml) azért ezzel szinte nulla volt az esély a dokik szerint. (amúgy egy sima 2 napos korhazas laparos herevisszer műtét utan par honapra terhes maradtam... Ha tudtuk vna, mi tuti nem szivatjuk magunkat előtte évekig..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!