Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátnőmnek késik a menstruáci...

Barátnőmnek késik a menstruációja mit tegyek?

Figyelt kérdés

30-31 napos a ciklus ideje álltalában de most késik egy hete .17 lesz ... de fáj a hasa és a melle is érzékeny nem vettünk még tesztet . vannak hangulatingadozásai ez észrevehetö . Szüleinek nem meri elmondani én pedig szeretném , hisz csak a szülei és tudnának segíteni benne ... mit javasoltok ? tudom tesztet veszek ... az érdekelne h szerintetek terhes e ..

össze foglalva :

1.alhasi fájdalom

2.hátfájás

3.hangulatingadozások

4.mell feszesebb mint álltalában

válaszokat köszönöm negatívokkal nem nagyon akarok foglalkozni ...

2017. aug. 31. 08:36
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
valószinunek tartom h nem állt be ...
2017. aug. 31. 09:31
 12/42 anonim ***** válasza:
Múlt hónapban is késett? Most is lehet szimpla késés. Nekem ezek a tünetek menstruáció előtt is szoktak jelentkezni. 16 évesen nekem is nagyon összevissza volt a menzeszem. De ez így 50-50%. Teszt. Nem tudlak sajnos megnyugtatni.
 13/42 A kérdező kommentje:
ezt akarnám de nem szeretné
 14/42 A kérdező kommentje:
és milyen megoldások vannak hisz nem akarom elrontani az életét egy ilyen dologgal :( tudom h késö de akkor is )
2017. aug. 31. 09:34
 15/42 anonim ***** válasza:
97%

A megszakítás NEM VEDEKEZÉS!!!! Szinte minden nap van itt valaki, aki így esett teherbe!

Relatív figyeltél... bakker, ő meg relatív terhes lesz.

2017. aug. 31. 09:37
 16/42 A kérdező kommentje:
veszünk tezstet utánna megyünk nögyogyaszhoz ...
2017. aug. 31. 09:39
 17/42 anonim ***** válasza:
92%

Már kinyitott minden, menj el és vegyél egy terhességi tesztet. Ha terhes ma is kimutatja, holnapig hidd el, hogy nem fog elmúlni. Most csak ezzel tudnád megnyugtatni, ha még is negatív. Sosem értettem ezt a majd holnapozást, de komolyan, mintha változna is bármi ennyi idő alatt.

A szülei meg már csak akkor tudnak "segíteni" ha egyértelműen pozitív, mivel az orvoshoz kellenek, egyedül nem mehet sem uh-ra, sem sehová, mert alá kell írni. Könyörgöm, ne húzzátok az időt, mert mostanra ha terhes legalább 5 hetes és ha az abortusz mellett döntetek ketyeg az idő.

2017. aug. 31. 09:41
 18/42 anonim ***** válasza:
84%

Ha terhes akkor sok lehetőség nincs, vagy abortusz vagy megszüli. Mindkét esetben kellenek a szülők.

Ha most megússzátok, és nincs baba, remélem tanultok az esetből.

2017. aug. 31. 09:42
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

A majd nem megoldas..mert lehet ha terhes mire eljut dokihoz mert ugye paraztok mar lehet kifuttok az idobol es abrotusz helyett szules lesz. Vegyel tesztet de lehetoleg olyat ami nagyon erzekeny ez kimutatja ha mar van hcg a szervezeteben azaz terhes.

Az h figyelsz..legalabb reklamot nezzetek mert pont most volt h a megszakitas nem biztonsagos..

2017. aug. 31. 09:45
 20/42 A kérdező kommentje:
az biztos h tanulunk ... legyünk tul rajta az a lényeg
2017. aug. 31. 09:46
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!