Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire megbízható az ovuláci...

Mennyire megbízható az ovulációs teszt, hol lehet kapni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Aki használt már ovu tesztet, és eredményes is volt, légyszíves írja meg! Többféle van? Hogyan kell alkalmazni? Előre is köszönök minden választ!
2008. okt. 20. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Én Gabriel ovu tesztet használtam, abiben 7 darab van. Késő délután kell alkalmazni, úgy működik, mint a terhességi tesztek, csak annyi a künönbség, hogy a teszt csíknak ugyanolyan erősnek vagy erősebbnek kell lennie, mint a kontroll csíknak (akkor van peteérés).

Sok sikert!

2008. okt. 20. 11:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok: még annyit, hogy nekem bejött, 5 hetes terhes vagyok! :)
2008. okt. 20. 11:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ! Még sosem próbálkoztam vele,igaz,még él a remény,hogy esetleg most összejött,holnapra (nem ) várom,csak sajnos pár napja csináltam egy tesztet ami negatív lett,és most félek,megint nem sikerült:( Gratula és sok boldoságot a babához!
2008. okt. 20. 12:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Pár nap múlva tesztelj újra, akkor már reálisabb eredményt kapsz! Mindenesetre szorítok, hogy Nálad is baba legyen! :)

1-2. válaszoló

2008. okt. 20. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!