Ki nem várja hónap végére?
Figyelt kérdés
2017. aug. 25. 10:45
21/29 A kérdező kommentje:
Én szerintem én ki estem a körből. Barnás folyásom van..ez van mielőtt még jön 😔
2017. aug. 26. 16:08
22/29 A kérdező kommentje:
Tesztelt már vki?
2017. aug. 27. 11:59
23/29 cukicsillag2017 válasza:
Én is 10.-ére nem várom, amúgy még csak a 2. próbálkozós hónapunk. Majd meglátjuk mi lesz, de igazából most olvasgattam, hogy a síkosító mennyire nem jó ilyenkor...mi pedig elég sokszor használunk, most gondolkozom rajta, hogy el kellene hagyni...pedig szeretünk használni.
24/29 anonim válasza:
Nekem meg nem jott meg,de a tegnap reggeli tesztem ismet negativ lett,ugyhogy ma-holnap megfog jonni ugy erzem ;(
25/29 anonim válasza:
Es most meg is jott,ugyhogy ennyi :(
26/29 A kérdező kommentje:
Nekem is ma jött meg 😔
2017. aug. 29. 12:19
27/29 anonim válasza:
3-as vagyok tenyleg nem jott meg szombaton ,viszont ma reggel vereztem :((((
28/29 anonim válasza:
utolsó, menj dokihoz, felírja az utrogestant, valószínű dak progi pótlas kell és nem lesz semmi baj!!! nekem is igy volt!
29/29 anonim válasza:
és ne varjal semennyit, mert csak jobban fog verezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!