Lehetek terhes? (lent részletesen)
Figyelt kérdés
Mai napon kellett volna megjönnie, de ez nekem múlt pénteken megtörtént erős túlzással, ugyanis csak barna váladék jön belőlem, enyhén piros volt az elején, mára szinte majdnem elmúlt. Természetesen védekeztünk, de volt egyszer egy alkalom amikor pár másodpercig az együttlétünk elején nem. Múlt szerdán voltunk így utoljára együtt. Nagyon félek, mikor vehetek tesztet? Nem tudok várni:(2010. máj. 25. 16:05
1/7 anonim válasza:
hát, el kell keseritselek igen lehetsz terhes, kicsi az esély de meg van rá a lehetőség. az a kis vérzés lehetett a beágyazódástól is, és hogy mikor vehetsz tesztet szerintem ha ma lenne az aktuális időpnt várj egy kicsit még mondjuk 2-3 napot és akkaor az az eredmény biztos lesz számodra, bár ma is csinálhantál már. egy dologra felhínám a figyelmed a tesztet reggeli vizeletből csináld még akkor is ha az van ráírva hogy bármely napszak. a reggeliben van a legkoncentráltabb!! a hcg a szervezetben 2 naponta duplázódik.
2/7 anonim válasza:
első vagyok nem biztos hogy megértettem a kérdést szoval az az egy alkalom szerdán volt mikor nem védekeztetek, és pénteken "megjött"? vagy elötte volt olyan alkalom mikor szintén pár mp-ig nem védekeztetek. ha csak a szerdai volt ilyen barnázás elött 2 nappal akkor nem lehetsz terhes. ha volt több mp-es nem védekezés akkor lehetsz és bocsi utolag merült ez fel bennem.
3/7 A kérdező kommentje:
2-3 alkalommal volt, de mindig csak épphogy. És a tesztet ha ma csinálom, mennyire biztos?
köszönöm a választ:)
2010. máj. 25. 16:16
4/7 anonim válasza:
ha a barnázás a beágyazódást jelentette azóta eltelt.. lássuk csak hány nap? 6. onnantól h beágyazódik elkezdi a szervezeted termelni a hcg-t. ha csinálsz ma elég jó esélyed van a helyes válaszra , de mensi hiány után 1 héttel kapod a legfixebb válszt. és azért menj el egy dokihoz, tudod csak azért hogy teljesen tisza legyen a dolog. a teszt hazudhat a doki belédlát:)
6/7 A kérdező kommentje:
holnap csinálom a tesztet..remélem minden rendben lesz..:)
2010. máj. 27. 22:32
7/7 A kérdező kommentje:
negatív lett, jövőhéten megyek dokihoz, iratok bogyót:)
2010. máj. 29. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!